Prezantohet Facebook Paper

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Facebook sapo ka prezantuar shërbimin Paper, shërbim ky i cil është një aplikacion krejt i ri që do t’ju ndihmojë në eksplorimin dhe ndarjen e disa tregimeve nga miqtë, si dhe nga pjesa tjetër r botës rreth jush.

Si funksionon Paper? E pra, ajo do të bëjë tregimin e një tërësie të tregimeve në sajë të një dizajni shumë impresiv. Përveç kësaj, Facebook gjithashtu pohon se ajo është një tërësi shumë e lehtë edhe për artizanate si dhe të ndajë historitë e bukura nga mesi juaj.

Letra (ang.Paper) juaj do të përbëhet me tregime te seksioneve të ndryshme duke ju lejuar për të ndjekur interesat e juaja të preferuara. Pjesa e parë ndo të shfaqet në News Feed-in tuaj, ku ju pastaj mund të gëzoni dizajne të frymëzuara të reja kur është fjala për foto, video, dhe postime të shkruara nga bota juaj virtuale në rrjetin social Facebook.

Përveç kësaj, ka edhe një shkallë të lartë të dizajneve për Paper, ajo do të paraqesë një zgjedhje të madhe të seksioneve që kanë të bëjnë më tema të ndryshme, ku përdoruesit mund të shikojnë fotografi, spot, ushqim, shkencë, dizajn dhe shumë kategori të tjera. Secili prej këtyre seksioneve do të përfshijë një përzierje të pasur të përmbajtjes, si dhe botime të njohura./NdihmeRrethPCs/.

Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s