Pse rrjetet sociale përdorin ngjyrën e kaltër?

a-e-dini-pse-rrjetet-sociale-p-euml-rdorin-ngjyr-euml-n-e-kalt-euml-r_hdTë gjitha rrjetet sociale, si Instragram, Facebook, Twitter, Linkedin, Tumblr, përdorin ngjyrën e kaltër… Athua pse?

Siç shkruan revista franceze “Slate”, e kaltra është ngjyra e elementeve natyrore, si deti dhe qielli, që asociojnë në paqe dhe relaksim. Këtë ngjyrë e përdorin edhe kompanitë e ilaçeve, policia dhe secili sektor që ka nevojë për besim e siguri, transmeton NdihmeRrethPC.

Arsye tjetër pse Facebook përdor të kaltrën, thuhet se themeluesi Mark Zuckerberg është daltonist ndërsa e kaltra është e vetmja që e dallon.

Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s