USB flash drive me e vogla ne bote dhe cmimi saj

USB-flash-drive-me-e-vogla-ne-bote-365x297 (1)Do të donit një kartë memorie USB për të ruajtur të dhënat tuaja? Çfarë do të thoni për PK K’1? Ndoshta nuk e keni të dëgjuar, por PK K’1 është USB 3.0 flash driver më e vogla në botë. Kompani prodhuese, Pkparis’s, pohon se krijimi i saj është më e vogla në botë. PK K’1 ofrohet në 32 Gb dhe 65 Gb vend ruajtje. Dhe çmimi i saj nuk është shumë i shtrenjtë, duke menduar se është shumë e veçantë, ajo me kapacitet 32 Gb kushton dike tek 35 euro kurse ajo me 64 Gb rreth 65 euro.PK K’1 është një USB vetëm 5 centimetër dhe mund të arrijë shpejtësinë e transferimit deri në 140 Mb/s. PK K’1 është një USB 3.0, për këtë arsye duhet që edhe aparati juaj duhet të ofrojë portë që mbështet USB 3.0 për të shfrytëzuar shpejtësinë e plotë. Gjithashtu PK K’1 ka një dritë LED të vogël për të kuptuar kur njësia është në funksionim.

Trupi saj është i përbërë nga copa alumini që kompani PKparis’s thotë se është “shumë e fortë”. PK K’1 mund ta lidhni me një kordon që mbani edhe çelësat për ta pasur gjithmonë me vete. Por është për tu theksuar se PK K’1 është shumë e vogël dhe mundësit për ta humbur janë të mëdha, prandaj duhet të bëni kujdes me USB flash drive me e vogla ne bote.

Το-μικροτερο-USB-3.0-flash-driver-στο-κοσμο-365x205

Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s