Google Maps arrin në 1 miliardë shkarkime

google-maps-arrin-n-euml-1-miliard-euml-shkarkime_hdKur shërbimi i famshëm i Gmail ishte bërë aplikacioni i parë i sistemit operativ Android që kishte arritur në 1 miliardë shkarkime, dihej se Google Maps nuk ishte shumë larg arritjes së kësaj shifre dhe këtij rekordi.

Tani, Android Police ka raportuar se Google Maps së fundmi e ka kaluar shifrën prej 1 miliardë shkarkimeve, për tu bërë aplikacioni i dytë në historinë e Android që ka arritur në këtë rekord.

Natyrisht, sikurse Gmail, edhe Google Maps vjen i para-instaluar në shumicën e telefonave Android, prandaj edhe arritja tek 1 miliardë njerëz nuk do të duhej të ishte e befasishme.

Mirëpo, kjo shifër edhe një herë e tregon se sa i përdorur është sistemi operativ Android, dhe aplikacionet e saj, edhe pse një fakt i tillë nganjëherë nuk pranohet me lëhtësi nga përdoruesit e sistemit operativ rival, Apple iOS.

Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s