Pamjet e para të iPhone 6 ?! (foto)

Fotografi të reja të gjeneratës së re të iPhone, përkatësisht dy modelet e reja të iPhone 6 janë paraqitur edhe njëherë në çift. Kësaj radhe, fotografitë janë postuar në Twitter nga Sonny Dickson.

Imazhet e reja paraqesin dy modelet e shumë përfolura të iPhone 6, njërin version me ekranin prej 4.7 ” dhe tjetrin me 5.5″, të cilët janë vendosur krah për krah njëri tjetrit, mbase për ti krahasuar dallimet dhe ngjashmëritë mes këtyre dy versioneve.

Pamjet që kanë rrjedhur në internet sot, tregojnë detajet që tashmë i kemi parë për iPhone 6, duke përfshirë skajet e rrumbullakta të telefonit, dhe format më të mëdha në të dyja modelet.

Apple pritet ta lansojë modelin e iPhone 6 me ekranin prej 4.7” rreth shtatorit të këtij viti, ndërsa versioni i iPhone 6 me 5.5” mund të vijë më vonë. /NdihmeRrethPC’s/.Image

Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s