Wifi nga Hëna ?

Sipas një prononcimi nga vetë Nasa thuhet se janë duke u munduar të lëshojn Wifi nga sateliti Hënë.

Nasa për më tepër tha :Jemi duke u munduar ta lëshojm Wi-fin nga hëna dhe besojm se jemi gati në fund,wi-fi do të ketë gjithandej dhe falas.

Siq deklaruan,shpejtësia do të jetë 10Mbps ndërsa ngarkimi 3Mbps.Mbetet të shihet./

Për më shumë,video :http://www.youtube.com/watch?v=9r9ImageUwF7fBOA

Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s