Webfaqja në përpunim . . .

Webfaqja eshte akoma ne perpunim,shume shpejte do e kompletojm dhe do fillojm me postime serioze .
Mos pritni deri sa ta rregullojm,pyetjet mund ti bëni edhe në :

https://www.facebook.com/pages/Ndihme-Per-Kompjuter/459907810796548

Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s